Sperm donasyonu tedavisine doğuştan veya sonradan ortaya çıkan birtakım sebeplerden dolayı ejekülat ya da testislerden  sperm elde edilememiş vakalarda, spermin tespit edilmesi fakat yapısal bozukluklara sahip olması durumlarında, spermin yumurtayı dölleme yeteneğinin bulunmaması durumunda, genetik anlamda tanısı konulmuş, tespit edilmiş bir hastalığa sahip olan erkek durumlarında, baba adayının cinsel yollarla bulaşan hastalıklardan birine sahip olması durumunda, rh uyuşmazlığı gibi durumlarda başvurulduğunu ifade etmek isteriz. 

 

Dünya genelinde hemen her erkeğin başına gelebilecek durumlar listelenmiştir. Bakıldığı zaman; listenin birden fazla faktöre bağlı olduğu görülmektedir. Yumurta donasyonu durumunda da hemen hemen aynı durumlar söz konusu olsa da cinsiyet farklılığı nedeniyle farklı faktörlerin araya girebildiğini belirtelim. Kıbrıs tüp bebek tedavisinde yıllardır hiçbir engel ile karşılaşmadığı gibi büyük bir hızla gelişen nadir bölgelerden bir tanesi olma özelliği taşıyor. Kıbrıs’ın bu alanda dünya genelinde markalaşmayı başardığını söylemek mümkün. Her anlamda modern teknik ve yöntemlere sahip olan Kıbrıs’ın dünyanın birçok ülke ve bölgesinden gelecek hastalarını beklediğini söylemek mümkün. Kıbrıs tüp bebek merkezi araştırmalarını hiçbir şekilde aceleye getirmemeli bu konuya vakit ayırmalısınız. Bazı çiftlerin ismini ilk duydukları merkeze giderek vakitlerini kaybetmekle kalmadıkları gibi çektikleri emeklerin boşa gitmesine de neden oldukları görülmekte. Bu tarz durumlarla karşılaşmamak adına doğru merkez seçimi çok önemli. Her ülkede her bölgede her tedavi layıkıyla yapılabilecek diye bir durum söz konusu değil. Her ülkenin iyi olduğu farklı tedavi yöntemleri vardır. Kıbrıs’ta tüp bebek ve alternatif tedaviler konusunda farkını ortaya koymayı başarmış bir bölgedir. Bu bakımdan Kıbrıs’ın doğru bir seçim olacağından hiç şüpheniz olmasın. 

Jin. Opr. Dr Mürüde Çakartaş Dağdelen yıllardır Kıbrıs’ta uzmanı olduğu alanda faaliyetler sergileyerek pek çok çiftin çocuk sahibi olmasını sağlamıştır. Bu hayalinizi gerçekleştirmek için gerçekten güvenebileceğiniz bir isim arıyorsanız; kariyeri oldukça iyi düzeyde olan ülkemizde de ciddi kurumlarda faaliyet göstermiş olan uzman doktordan randevunuzu alabilirsiniz. Alanında başarılı bir isim kontrolünde yaptıracağınız tedavinin sıra dışı etkilerine şahit olmak istiyorsanız; bahsettiğimiz uzman doktordan randevunuzu alarak Kıbrıs’a doğru yola çıkmalısınız. 

 

Kıbrıs’taki tüp bebek merkezlerinde modern tıbbın sunduğu son teknoloji kullanılarak birçok tedavi uygulanmaktadır. Bunları tüp bebek tedavisi, cinsiyet seçimi (cinsiyet belirleme), yumurta nakli (yumurta donasyonu), sperm nakli (sperm donasyonu)Devamı...

Hemen Ara