Kıbrıs'ta tüp bebek merkezlerinde tüp bebek tedavisi 6 aşamalı ve yaklaşık olarak bir hafta süren bir tedavidir. Tedavi öncesi ilaç kullanım ve test süreci haricinde kısa süreli bir tedavi olarak görülebilir fakat bu kısa sürede doğru tedaviyi dikkatli şekilde uygulamak oldukça önemlidir.

Tüp bebek tedavisi ilk denemede başarama garantisi olamayan bir tedavi yöntemidir. Çiftlerin yaşına ve sağlık durumlarına bağlı olarak başarı oranı değişiklik gösterebilir.

Kıbrıs tüp bebek merkezi açısından oldukça zengin bir bölgedir. Bu sebeple bu bölgede tedavi görmeyi planlayan çiftlerin seçme olasılığı daha fazladır. Çiftler tedavi görecekleri merkezi seçimden önce bir kaç merkez belirlemeli ve bu merkezleri derinlemesine araştırmalı mümkünse bu merkezde daha önce tedavi görmüş olan çiftlerle iletişime geçmelidirler. Daha önce o merkezi kullanmış olan insanlarla iletişime geçmek her zaman faydalı olacaktır.

Kıbrıs'ta tüp bebek fiyatları diğer ülkelere oranla daha uygun olabilmektedir. Bu sebeple Kıbrıs tüp bebek merkezleri her yıl dünyanın dört bir yanından tedavi olmak için gelen çiftleri ağırlarlar. Yurt dışından yada şehir dışından gelen çiftlerim, tedavi görebilmek için Kıbrıs'ta ortalama bir hafta kalmaları genelde yeterli olmaktadır.

Kıbrıs’taki tüp bebek merkezlerinde modern tıbbın sunduğu son teknoloji kullanılarak birçok tedavi uygulanmaktadır. Bunları tüp bebek tedavisi, cinsiyet seçimi (cinsiyet belirleme), yumurta nakli (yumurta donasyonu), sperm nakli (sperm donasyonu)Devamı...

Hemen Ara