Kıbrıs’ta bir çok tüp bebek merkezi bulunmaktadır. Tüp merkezi son yıllarda bu merkezler arasında daha fazla ön plana gelmiştir.

Tüp Bebek Merkezi direktörü doktorlarımız, merkezin ilerlemesine oldukça katkı sağlamış bir uzmandır. Tüp Bebek Merkezi çalışmalarını genel olarak yumurta donasyonu ve sperm donasyonu üzerine yoğunlaştırmıştır.

Tüp Bebek merkezi aynı zamanda PGT metodu ile dünya çapında isim yapmış bir merkezdir. PDT metodu kullanarak uzmanlar gebelik öncesinde bebeğin cinsiyetini belirleyebilmektedir. Bu yöntem sayesinde tüp bebek tedavisi görecek olan ebeveyn adayları çocuklarının cinsiyetini seçme sansını elde etmiş olurlar. Bu metot kulağa bazı aileler için etik dışı gelse de her yıl yüzlerce aile tarafından tercih edilmektedir.

Tüp Bebek Merkezi direktörü doktorlarımız hastaları ile tüp bebek tedavisinin her aşamasında birebir ilgilenmesi ve gerekli durumlarda psikolojik destek sağlaması ile tanınmakta ve bu sebeple hastaları tarafından oldukça sevilmektedir. Doktorlarımız tüp bebek tedavisinin birinci aşaması olan, hastayı sürece alıştırma ve süreci tanıtma aşaması ile bizzat ilgilenmektedir.

Kıbrıs’taki tüp bebek merkezlerinde modern tıbbın sunduğu son teknoloji kullanılarak birçok tedavi uygulanmaktadır. Bunları tüp bebek tedavisi, cinsiyet seçimi (cinsiyet belirleme), yumurta nakli (yumurta donasyonu), sperm nakli (sperm donasyonu)Devamı...

Hemen Ara